Nieuwsbrief
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
Interreg : European Territorial Co-operation

19 October '17: Beurs ERFGOED EXPO
← terug naar overzicht

info

DÉ VAKBEURS OP HET GEBIED VAN MUSEA, ERFGOED EN RESTAURATIE


ERFGOED EXPO wordt hét ontmoetingspunt voor professionals die bezig zijn met de zorg voor wat ons als samenleving rest uit het verleden. Op deze special interest vakbeurs ontmoeten professionals gespecialiseerde leveranciers uit de branche.


Op donderdag 19 oktober 2017, van 10:00 tot 18:00, wordt de eerste editie van de ERFGOED EXPO georganiseerd in ‘Autoworld’ te Brussel. Dit gerestaureerde erfgoed, dat nu dienst doet als automuseum, leent zich perfect voor de ERFGOED EXPO.

Beurs

De ERFGOED EXPO is meer dan een vakbeurs waar professionals en leveranciers elkaar ontmoeten. In samenwerking met ValuesTV wordt een congres gehouden met verscheidene interessante lezingen en masterclasses.


De vakbeurs ERFGOED EXPO richt zich qua bezoekers op kwaliteit in plaats van kwantiteit. De vakbeurs is enkel toegankelijk op uitnodiging, dewelke worden verstrekt door deelnemende bedrijven, (semi-)overheid en ons organisatiekantoor.


LOCATIE
Autoworld Brussel ligt centraal gelegen in België en is vanuit alle landsdelen goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Parc du Cinquantenaire 11, 1000 Brussel (België)

Voor meer informatie neem je best contact op met Expolaan.
Hoogboomsteenweg 147, 2930 Brasschaat, België
+32 (0) 3 500 05 45
info@erfgoedexpo.be