Nieuwsbrief
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
Interreg : European Territorial Co-operation

04 October '18: Renoresto 2018
← terug naar overzicht

info

RenoResto: hét B2B-event bij uitstek voor mensen die een onverklaarbare passie hebben voor restauratie, renovatie of het herbestemmen van ons onroerend patrimonium!

Meer dan 1000 bezoekers, 50 bedrijven op 1 locatie met een gemeenschappelijke passie: restauratie en renovatie van erfgoed! Na een geslaagde eerste editie in 2017, komt er dit jaar een tweede editie op 4 en 5 oktober. Deze keer in Tour&Taxis in Brussel.
Twee dagen lang krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de grote spelers in het erfgoedveld die je zullen inspireren met hun nieuwste renovatie- en restauratietechnieken. Door middel van seminaries worden diverse problematieken aangekaart waar je als ambachtsman mee te maken krijgt en hoe je deze moet aanpakken. Ook komen er tal van gastsprekers die het zullen hebben over de herbestemming van herenhuizen, landhuizen, monumenten, hoeves en kastelen tot woningen, kantoren en lofts.

Voor slechts €35, til je jouw kennen en kunnen omtrent restauratie van erfgoed naar een hoger niveau.

“De kwaliteit van de contacten (puur professionelen) was heel hoog. Ik zou RenoResto centraliseren in België, regio Brussel. Dit is ook interessant voor Limburg & Wallonië.”
Peter Dobbelaere, Quick-Mix/Tubag

 

Dat belooft!
Meer info op: https://www.renoresto.be/nl/