Nieuwsbrief
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
Interreg : European Territorial Co-operation

14 maart '17: Artisanhub voor dynamiek onder ambachtsmensen
← terug naar overzicht

Artisanhub voor dynamiek onder ambachtsmensen
info

Popstart helpt creatieve starters met een sterk verhaal tijdelijk aan een betaalbare ruimte. Via een online platform kunnen eigenaars hun ruimte aanbieden. Als ze dat aan interessante voorwaarden doen, moeten ze tijdelijk geen leegstandstaks betalen. Zo kunnen creatieve ondernemers een nieuw idee of concept kunnen uittesten zonder al te grote risico‚Äôs te nemen. 

Op nummer 208 in de Diestsestraatneemt neemt ArtisanHub zijn intrek. Herman Van Looveren, een traditionele houtbewerker, en Dominique Stienlet van Maanpot Keramiek openen in het pand een pop-upatelier en -winkel. In afwachting van een definitieve en grotere locatie.

inspirerend project voor de ambachtensector

Artisanhub is een zeer inspirerend project voor de ambachtensector. De zaakvoerders willen onder de ambachtsmensen een dynamiek doen ontstaan door ruimte te delen, elkaar te inspireren en ervaringen uit te wisselen. Via de winkel en een webshop kunnen mensen producten kopen, rechtstreeks van de maker naar de gebruiker. Zo willen ze op termijn samen met andere originele makers een echt belevingscentrum voor bezoekers opstarten.

Je kan hun website via deze link bekijken. 

Meer informatie over het nieuwsbericht en Popstart vind je via deze link