Nieuwsbrief
Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord
Interreg : European Territorial Co-operation

16 januari '19: Tentoonstelling Isidoor Goddeeris en Marc De Brée
← terug naar overzicht

Tentoonstelling Isidoor Goddeeris en Marc De Brée
info

REVIVAK startte in 2016 en eindigt binnenkort, in 2019. We zetten het Europese Interreg project daarom nog eens extra feestelijk in de kijker met een inspirerende tentoonstelling van Isidoor Goddeeris en Marc De Brée. Vanaf halverwege januari zullen er een 30-tal foto's te zien zijn in ARhus De Munt in Roeselare.

REVI-wat?

Een geslaagd restauratieproject staat of valt met goed geschoold personeel. Denk maar aan timmerlui, metselaars, smeders, leidekkers … Helaas is zowel de instroom als doorstroom van restauratieleerlingen minimaal. Met REVIVAK willen ARhus en de andere projectpartners de populariteit van de restauratiesector opkrikken en de werkgelegenheid in vakmanschapsberoepen behouden en stimuleren.

We richten ons voornamelijk tot jongeren en werkzoekenden door nieuwe arbeidskansen voor hen te zoeken en hun positie op de arbeidsmarkt te versterken. Er worden nieuwe leerwerkplekken gecreëerd en samenwerkingen gesmeed om grensoverschrijdende arbeidsmobiliteit te stimuleren, er gaan gespecialiseerde bootcamps door en er worden nieuwe opleidingen ontwikkeld.

Locatie tentoonstelling

ARhus

De Munt 8, 8800 Roeselare